Hvordan lage kultur i ditt eget hjem

Litteratur
4th mars 2021

Det å lage kultur i sitt eget hjem er ofte ganske undervurdert. I denne artikkelen skal vi gi deg tips slik at du på aller best mulige måte kan lage en kultur i hjemmet ditt som du trives med.

Ta med biter fra livet ditt

Har du bodd i utlandet? Dratt på ferie til et land du elsket? Har du kanskje gode minner fra et spesielt sted? Er det en hendelse i historien som har gjort inntrykk på deg eller liker du et spesielt tema? Alle disse spørsmålene er spørsmål du kan stille deg selv for å lage en kultur hjemme.

Finn fram minner fra barndommen og ungdomstiden og kjøp deg en bilderamme (eller kanskje flere) og ram dem inn. Dette vil skape en type kultur i hjemmet ditt som passer deg og din stil. Det er få ting som er så spennende som å gå inn i hjemmet til noen å virkelig få et inntrykk av hvem de er. Er du ikke enig?

Få inspirasjon fra kunstnere

Det finnes en rekke kunstnere der ute, som for eksempel Roy Litchenstein som har gjort stort inntrykk på sin kultur. Du kan også se på bildene til Kitty Kielland at hun har blitt påvirket av kulturen rundt seg. Dette er kunstnere du kan hente inspirasjon fra for å lage ditt eget perfekte drømmehjem. Kanskje du kan få så mye inspirasjon at du kan begynne å selge egne verk?

Det er ikke så mye som skal til for å skape sin egen kultur i sitt eget hjem. Det trenger bare litt kreativitet og litt planlegging fra eget hold. Kanskje du kan finne inspirasjon på nett? Det å utforske seg selv og sin egen stil i hjemmet sitt er absolutt noe som er verdt reisen. Du finner ut av hva du liker. Hvis du har en samboer så er jod ette et prosjekt dere kan gjøre sammen. Det å blande sammen stiler er noe av det aller mest spennende man kan gjøre. Det å lage et felles hjem er noe som er så personlig og samtidig så utrolig festlig. Hvorfor ikke starte med dette allerede i dag?

culture